Quooker Flex Zwart 

De zwarte finish van Quooker is na de gouden, de meest exclusieve finish die u kunt kiezen voor een quooker. Deze finish was het eerste beschikbaar voor een Quooker Fusion, maar komt er nu ook voor de Quooker Flex. Quooker omschrijft deze finish als “stoer maar elegant, uitgesproken en ingetogen tegelijk”. En stoer is deze Quooker Flex zwarte finish zeker. 

De zware finish voor het Flex model is vanaf nu verkrijgbaar bij B&B keukenstudio Amsterdam.

De Quooker Flex heeft als voordeel dat er een uittrekbare slang in zit. Met deze slang maak je bijvoorbeeld eenvoudig je gootsteen schoon of vul je een fles water makkelijk bij. De Quooker Combi+ CUBE Flex is de meest complete kraan die u kunt aanschaffen.  U beschikt hiermee over een kraan die koud, warm, kokend, gekoeld gefilterd én gekoeld bruisend water kan leveren. Allemaal uit één kraan! Het Combi+ reservoir zorgt voor het warme en kokende water en de CUBE voor het gefilterde en bruisende. De zwarte finish is speciaal ontwikkelt door Quooker en ontzettend slijtvast. Dit Flex model kraan is voorbereid op de CUBE met blauwe led-verlichting wanneer u de CUBE functies gebruikt.