Met dit apparaat wordt uw passie voor koken liefde.

Moeiteloos koken wat een ander niet lukt: dankzij een intelligente en nauwkeurige energie-afgifte kan de Dialog oven van Miele levensmiddelen met verschillende bereidingstijden ongekend perfect bereiden, en wel tegelijkertijd. Met dit apparaat gaat een volledig nieuw spectrum aan mogelijkheden voor u open, die aan uw culinaire fantasie geen grenzen stelt.

De baanbrekende M Chef-technologie van de Dialog oven van Miele maakt een tot dusver onbekende dimensie bij de bereiding van gerechten mogelijk. Sensorisch bestuurd bevindt zich het apparaat elke tien seconden in een parallelle dialoog met elk afzonderlijk voedingsmiddel. De Dialog oven kan zo verschillende levensmiddelen, zoals vlees, vis of brood, tegelijkertijd perfect bereiden, bakken, verwarmen of ontdooien. Bovendien kunnen gerechten zoals bijvoorbeeld kalfsfilet in een jasje van bijenwas nu met behulp van de revolutionaire M Chef-technologie worden bereid. Het vlees wordt in zijn volledige omvang gegaard, en niet zoals traditioneel het geval is van buiten naar binnen. Daarom smelt de bijenwas niet en wordt de kalfsfilet sappig en mals.

Deze nieuwe Dialog oven van Miele is uiteraard te verkrijgen bij B&B keukenstudio Amsterdam